حجت الاسلام سيد جلال يحيي زاده عضوكميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" با اشاره به فضاي سالهاي اخير در زمينه تأليف كتب ديني اظهار داشت: كتابهاي ديني در راستاي اهدافي كه خود پيگير آن بوده اند در پي هنجار شكني در اين عرصه هستند.
وي در ادامه گفت: در پي نگرانيهايي كه براي برخي مسئولان پيش آمده بود، به بررسي متون ديني پرداختيم و متوني را كه تغيير كرده بودند مورد باز بيني قرار داديم .
حجت الاسلام يحيي زاده در مورد نتايج اين بررسيها افزود: مواردي را در كتابهاي ديني و حتي كتابهايي كه مضامين ديني ندارند مشاهده كرديم كه با فرهنگ ديني ما متفاوت بود و در اين راستا مباحثي را در كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي ترتيب داديم .
وي تأكيد كرد: برخي از كتابهايي كه تأليف مي شوند بر اساس سفارشهايي هستند كه از سوي سازمانهاي فرهنگي بين المللي ارائه شده و از اين رو با هنجارشكنيهاي ديني همراه بوده اند و به همين دليل مقبول اكثريت ديني جامعه قرار نخواهند گرفت .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در ادامه گفت: در اين كتابها موضوعاتي بيان مي شوند كه براي برخي از مخاطبان جاذب باشند اما همين مطالب مباني اعتقادي جامعه اسلامي را پايمال مي كنند .
وي با اشاره به اينكه در مورد مباحث فوق گفتگو هايي در كميسيون صورت گرفته است گفت: نظارت هايي در اين رابطه انجام شده است و در اين راستا در فكر شيوه هايي بوده ايم كه آسيب هاي موجود را از ميان برداريم .
حجت الاسلام يحيي زاده با اشاره به آسيب زدايي از عرصه نشر كتب ديني گفت: ما نياز به مصوبه و قانون گذاري در اين حوزه نداريم اما لازم است كه نظارت فرهنگي بر اين عرصه را دريغ نكنيم و در همه زمينه ها اين نظارت را ارائه دهيم .
وي در ادامه افزود: اگر قصد ما در زمينه فعاليتهاي كتابهاي ديني رفع مشكلات است در اين راستا بايد با تذكر و نصيحت و نظارت كارهاي را به نتيجه برسانيم. از اين رو در عرصه آسيب زدايي از كتابهاي ديني نيازي به برنامه هاي قانوني نخواهد بود .
نظر شما